fbpx

ChefOndra

Kolem vaření a dobrého jídla se pohybuji celý život a už bych nemohl ani jinak. Jsem člověk, který miluje jídlo, vaření a veškeré kuchyně světa se slabostí především pro italskou a francouzskou kuchyni. Na blogu se snažím dělat recepty tak, jak si myslím, že by mohly být nejlepší a zároveň se snažím zachovat jejich originalitu.

Přečíst celé

Martin Legeza

Jsem foodblogger, co zkouší stále nové a nové recepty, protože vaření je pro mě něco, s čím se dá stále experimentovat. v 18 letech jsem napsal první kuchařku a rád bych zkusil i nějaký příběh, takže krom vaření je mým koníčkem i psaní. Nemám sice sen se stát kuchařem, ale rád bych dělal něco co bude s jídlem spojené. Buď psal o jídle do časopisu a nebo se třeba odstěhoval do New Yorku a otevřel si malé bistro.

Přečíst celé

Michalela Poláková

Na focení jídla mě nejvíce baví ta kreativita. Je pro mě fascinující, jakou atmosféru, světlo a styl mohu vytvořit u nás doma na jídelním stole. Ne vždy to jde hladce na první pokus a musím hledat a zkoušet různý styling. Pak ale přijde ten pocit, že takhle je to ono. A ačkoliv je okolo focení jídla i spoustu úklidu a práce, která není na první pohled vidět, mi focení vždy dodá spoustu energie.

Přečíst celé

Kublanka

Jsme manželé Kuba a Blanka, máme dva pacholky Matyáše a Adama a milujeme vaření, jídlo a sebe navzájem. Naše motto zní: Manželství je spravedlivé zařízení. Žena musí denně vařit a muž to jíst.

Přečíst celé

Martina Lancingerova

Jsem milovnice zdravého jídla. V patnácti jsem se odstřihla od nezdravých stereotypů daných rodinnými zvyky ve stravování a celkovém životním stylu a vlastní snahou zhubla osvobozujících 15 kilo. Miluju rozmanitost jídla a neustále se snažím nacházet nové suroviny pro vlastní potěšení a pro inspiraci čtenářů blogu. Jsem zastánkyně názoru, že dobré a zdravé jídlo nepotřebuje víc, než pár kvalitních surovin a pár minut kreativní práce. 

Přečíst celé

Zuzana Veselá

Vystudovala jsem práva na Univerzitě Karlově v Praze. Od mala ale nejradši píšu a čtu. Profesní cesta ke copywritingu tak byla skoro jasná. Blog a e-shop Denis Henry patří k mým oblíbeným projektům – ať už díky tématu nebo ChefOndrovi, který to celé vymyslel.

Přečíst celé

Sweet Flow

Jsme milovníci kvalitních dezertů a skalní fanoušci poctivé cukrařiny. Martina, Michaela a profesionální cukrář Xavier. Ve Sweet Flow věříme, že společně můžeme péct a ochutnávat kvalitně, neustále se vzdělávat a posouvat tak českou cukrařinu zpět k hvězdným výškám. Každý den s vámi sdílíme svou vášeň k jídlu a pečení a ukazujeme techniky nejen francouzské cukrařiny.

Přečíst celé