Pannacottu můžeme servírovat prakticky s čímkoliv, tentokrát jsem jí doplnil o marinované mango v karibském rumu a o sušené maliny, které používám v zimním období, kdy jsou čerstvé maliny příliš drahé. Co se týče manga, vždy v obchodě vybírejte ty zralé. Jednak bude sladší, ale bude také měkké a bude se dobře krájet. Dobré obchody Vám vždy řeknou, které to jsou. Několikrát jsem koupil
mango, které bylo ještě k dozrání, ale ani jednou to tak nedopadlo a použil jsem jej raději například do salátu, kde tvrdší struktura manga nevadí.
Rum můžete vybírat podle chuti, ale vyhněte se příliš silným nebo hodně tmavým rumům. Nejraději používám k dezertům ty, které mají ovocnou a sladší chuť. Pokud byste si nevěděli rady s výběrem, zkuste obchod
Alcohol.cz a jejich výběr rumů.

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.
Kombinace manga a pannacotty je opravdu velmi dobrá. Navíc recept je jednoduchý a jako lákavý dezert pro návštěvu se dá „uvařit“ vcukuletu. Rozhodně je to nápaditější než bublanina…
Takto dobrou Pannacottu jsme ještě neměli.
Vypadá to luxusně!