fbpx

Vepřová panenka s chřestem a višněmi

Vepřová panenka, třešně, chřest a pár kapek balzamika s medem, 5 jednoduchým ingrediencí, ze kterých vznikne super salát.

Panenku vždy připravuji metodou sous-vide, protože je důležité, aby nebyla vysušená. Pokud jste ale už ostřílená kuchařka nebo kuchař, zvládnete to i v troubě nebo na grilu. Co přesně metoda Sous-vide znamená, popisuji níže.

Potřebujeme

Porce

  • 400 g Vepřová panenka
  • 100 g Třešně
  • 100 g Chřest
  • Mix listových salátů (polníček, rukola, a jiné)

Na dresing

  • 2 lžíce Olivový olej
  • 1 lžíce Tmavý Balzamiko ocet
  • 1 lžíce Med
5 minut příprava 40 minut vaření
2 porce
vytisknout
recept

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vložením komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Váš e-mail nebude publikován.