Vepřová panenka s chřestem a višněmi
Vepřová panenka, třešně, chřest a pár kapek balzamika s medem, 5 jednoduchým ingrediencí, ze kterých vznikne super salát.
Panenku vždy připravuji metodou sous-vide, protože je důležité, aby nebyla vysušená. Pokud jste ale už ostřílená kuchařka nebo kuchař, zvládnete to i v troubě nebo na grilu. Co přesně metoda Sous-vide znamená, popisuji níže.
Potřebujeme
Porce
- 400 g Vepřová panenka
- 100 g Třešně
- 100 g Chřest
- Mix listových salátů (polníček, rukola, a jiné)
Na dresing
- 2 lžíce Olivový olej
- 1 lžíce Tmavý Balzamiko ocet
- 1 lžíce Med
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.