fbpx

Pasta Carbonara

Carbonara je způsob přípravy pasty pocházející z italské kuchyně, rozšířený především v Římě. Zda ale opravdu pocházejí z Itálie se vedou dlouhé diskuze, jelikož vejce a slanina jsou typické především pro USA.

Potřebujeme

Porce

  • 300 g Čerstvá pasta
  • 100 g Pancetta
  • 2 ks Žloutek
  • 50 g Parmazán
  • 50 ml Vývar (jakýkoliv)
  • Čerstvě mletý pepř

Mohlo by se hodit

5 minut příprava 15 minut vaření
2 proce
vytisknout
recept

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vložením komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Váš e-mail nebude publikován.