fbpx

Anglický roastbeef s domací tatarkou

Hodnocení: 5

Roastbeef s tatarskou omáčkou miluji hned z několika důvodů. Mám rád všeobecně jakékoliv maso a zároveň jeho příprava není složitá, i když se to tak na první pohled nemusí zdát. Suroviny se navíc dají sehnat na jakémkoliv místě, jelikož se jedná o úplně základní věci, jako je například hořčice, sůl, pepř, majonéza či nakládané okurky.

Potřebujeme

Porce

  • 1000 g Nízký roštěnec
  • 2 lžíce Worchesterová omáčka
  • 2 lžíce Dijonská hořčice
  • 2 ks Větvička rozmarýnu

Na domácí tatarku

  • 200 g Majonéza
  • 25 g Nakládané okurky
  • 25 g Šalotka
  • 15 g Pažitka
  • 10 g Kapary

Mohlo by se hodit

2 hodiny příprava
vytisknout
recept

Bude se hodit

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.

  1. Cau, dnes jsem delal podle tebe podruhe v zivote recept na roastbeef a byl vyborny. I prestoze jsem mel nizky rostenec jen 600g byl krasne ruzovy uprostred. Dekuji za recept.
    Poprve jsem ho delal podle webu “ kucharka pro dceru” a stal za prd. Tenhle byl luxusni.

  2. Dnes jsem tenhle recept hledal jako blázen a podařilo se. Šlo mi hlavně o postupné snižování teploty. Dělal jsem ho podle tohoto receptu na Vánoce. 2 kg. A byl luxusni. Jen se po něm zaprášilo.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vložením komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Váš e-mail nebude publikován.