fbpx

Domácí Gyoza knedlíčky

Gyoza jsou knedlíčky vařené v páře plněné mletým masem. Co když ale nemáte napařovač, ve kterém je připravit? Uvařit se dají i jednoduše v pánvi, ve které je rovnou i opečete, takže se nemusíte bát tento recept vyzkoušet a knedlíčky si pouze objednávat v restauraci. Díky tomu si i budete moct náplň upravit podle toho, co vám chutná a docílíte stejně dobrého výsledku jako v restauraci. 

Potřebujeme

Porce

Na těsto

  • 330 g Hladká mouka
  • 250 g Vroucí voda
  • 0.5 lžičky Sůl
  • Kukuřičný škrob na podsypání

Náplň z masa

  • 300 g Mleté vepřové maso
  • 100 g Salát Pak Choi
  • 100 g Houby Shitake
  • 4 g Zázvor
  • 1 ks Jasní cibule
  • 1 lžička Sůl
  • 2 lžíce Sojová omáčka
  • 0.5 lžíce Třtinový cukr
60 minut příprava
vytisknout
recept

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vložením komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Váš e-mail nebude publikován.