Domácí Gyoza knedlíčky
Gyoza jsou knedlíčky vařené v páře plněné mletým masem. Co když ale nemáte napařovač, ve kterém je připravit? Uvařit se dají i jednoduše v pánvi, ve které je rovnou i opečete, takže se nemusíte bát tento recept vyzkoušet a knedlíčky si pouze objednávat v restauraci. Díky tomu si i budete moct náplň upravit podle toho, co vám chutná a docílíte stejně dobrého výsledku jako v restauraci.
Potřebujeme
Porce
Na těsto
- 330 g Hladká mouka
- 250 g Vroucí voda
- 0.5 lžičky Sůl
- Kukuřičný škrob na podsypání
Náplň z masa
- 300 g Mleté vepřové maso
- 100 g Salát Pak Choi
- 100 g Houby Shitake
- 4 g Zázvor
- 1 ks Jasní cibule
- 1 lžička Sůl
- 2 lžíce Sojová omáčka
- 0.5 lžíce Třtinový cukr
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.