fbpx

Pasta s rajčaty a parmazánem

Pasta s rajčaty, bazalkou a parmazánem je snad moje nejoblíbenější pasta vůbec. Především v sezóně, kdy mají rajčata pořádnou chuť. Recept na domácí těstoviny naleznete na této stránce. Nebojte se jej vyzkoušet. Příprava je velice jednoduchá a základní suroviny nejsou drahé. Těsto lze navíc ochutit dle vlastní fantazie. Mezi nejoblíbenější příchutě patří bazalka, houby nebo rajčata. V případě, že máte domácí vajíčka, neváhal bych s přípravou domácího těsta ani minutu.

Potřebujeme

Porce

  • 250 g Čerstvá pasta
  • 100 g Cherry rajčata
  • 1 lžíce Rajčatavoá pasta nebo krájená rajčata v plechovce
  • 60 g Parmazán
  • 1 lžičky Třtinový cukr
  • Hrst čerstvé bazalky
  • Sůl a čerstvě mletý pepř
  • Olivový olej Extra virgin
5M příprava 10 minut vaření
2 porce
vytisknout
recept

Bude se hodit

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vložením komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Váš e-mail nebude publikován.