Tomatovou polévkou nikdy nikoho neurazíte, a oblíbí si jí jak dospělí, tak děti. Příprava zabere maximálně 20 minut a vše se dává do
hrnce postupně, kuchyňská linka tak zůstane čistá, což je rozhodně velké plus. Každopádně doporučuji vařit vždy větší množství, protože mizí rekordně rychle.
K další přednosti patří to, že tomatovou polévku lze doplnit čímkoliv. Osobně mám nejraději jen opečené krutony a trochu creme fraiche, ale lze použít například jakoukoliv zeleninu, rybu, mozzarellu nebo maso.
Recept na italskou ciabattu, kterou jsem dělal zároveň s polévkou, naleznete na této stránce, do těsta se jen doplní olivy. Polévku lze podávat také studenou. Doslova tak samé superlativy.
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.