Anglický roastbeef s domací tatarkou
Roastbeef s tatarskou omáčkou miluji hned z několika důvodů. Mám rád všeobecně jakékoliv maso a zároveň jeho příprava není složitá, i když se to tak na první pohled nemusí zdát. Suroviny se navíc dají sehnat na jakémkoliv místě, jelikož se jedná o úplně základní věci, jako je například hořčice, sůl, pepř, majonéza či nakládané okurky.
Potřebujeme
Porce
- 1000 g Nízký roštěnec
- 2 lžíce Worchesterová omáčka
- 2 lžíce Dijonská hořčice
- 2 ks Větvička rozmarýnu
Na domácí tatarku
- 200 g Majonéza
- 25 g Nakládané okurky
- 25 g Šalotka
- 15 g Pažitka
- 10 g Kapary
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.
Super
Cau, dnes jsem delal podle tebe podruhe v zivote recept na roastbeef a byl vyborny. I prestoze jsem mel nizky rostenec jen 600g byl krasne ruzovy uprostred. Dekuji za recept.
Poprve jsem ho delal podle webu “ kucharka pro dceru” a stal za prd. Tenhle byl luxusni.
Díky moc. Rád slyším, že se povedl a recept pomohl. Ať se daří!
Dnes jsem tenhle recept hledal jako blázen a podařilo se. Šlo mi hlavně o postupné snižování teploty. Dělal jsem ho podle tohoto receptu na Vánoce. 2 kg. A byl luxusni. Jen se po něm zaprášilo.