Pasta s rajčaty a parmazánem
Pasta s rajčaty, bazalkou a parmazánem je snad moje nejoblíbenější pasta vůbec. Především v sezóně, kdy mají rajčata pořádnou chuť. Recept na domácí těstoviny naleznete na této stránce. Nebojte se jej vyzkoušet. Příprava je velice jednoduchá a základní suroviny nejsou drahé. Těsto lze navíc ochutit dle vlastní fantazie. Mezi nejoblíbenější příchutě patří bazalka, houby nebo rajčata. V případě, že máte domácí vajíčka, neváhal bych s přípravou domácího těsta ani minutu.
Potřebujeme
Porce
- 250 g Čerstvá pasta
- 100 g Cherry rajčata
- 1 lžíce Rajčatavoá pasta nebo krájená rajčata v plechovce
- 60 g Parmazán
- 1 lžičky Třtinový cukr
- Hrst čerstvé bazalky
- Sůl a čerstvě mletý pepř
- Olivový olej Extra virgin
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.