fbpx

Italská Focaccia s rajčaty

Italská Focaccia je můj oblíbený recept na pečivo. Příprava je velice snadná a pokud zrovna nemáme doma čerstvá rajčata, například během zimy, tak je lze prohodit za sušená rajčata a nebo je zcela vynechat.

Recept je podobný jako při přípravě italské Ciabatty. Rád těsto překládám, jelikož díky této technice se během kynutí a pečení udělá více bublin. Těsto pak není takové "hutné"

Potřebujeme

Porce

  • 500 g Hladká mouka
  • 350 g Voda
  • 10 g Sušené droždí
  • 15 g Sůl
  • 100 g Cherry rajčata
  • 100 g Olivy
  • 75 ml Olivový olej Extra virgin
  • Snítek čerstvého rozmarýnu
  • Červená cibule na ozdobu

Mohlo by se hodit

2 hodiny příprava
5
vytisknout
recept

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vložením komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Váš e-mail nebude publikován.