fbpx

Kuřecí roláda s nádivkou, hráškem, špenátem a kaší

Na kuřecí roládu se špenátem si netroufne úplně každý. Ale nebojte, není to žádná věda. To nejdůležitější za vás odvede řezník – vykostění celého kuřete. Tím ale neříkáme, že si kuře nemůžete vykostit sami:-). Roládu jsme doplnili o špenátovou kaši s hráškem, která podtrhne jarní atmosféru u vás v kuchyni. Pokud hledáte recept na nedělní oběd s rodinou, bude roláda s nádivkou skvělou volbou.

Potřebujeme

Porce

Kuřecí roláda

  • 1 ks Kuře
  • 200 g Toastovový chléb či jakékoliv pečivo
  • 2 ks Vejce (žloutky a bílky zvlášť)
  • 200 g Mléko
  • 50 g Kopřivy
  • 50 g Čerstvý špenát
  • 50 g Strouhanka
  • 5 lžíce Máslo
  • Hrst listové petržele
  • Muškátový oříšek
  • Sůl a čerstvě mletý pepř

Špenátová kaše

  • 1 kg Brambory
  • 200 ml Mléko
  • 100 ml Smetana
  • 100 g Čerstvý špenát
  • 50 g Máslo
2 hodiny příprava
6 porcí
vytisknout
recept

Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vložením komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Váš e-mail nebude publikován.