Kuřecí roláda s nádivkou, hráškem, špenátem a kaší
Na kuřecí roládu se špenátem si netroufne úplně každý. Ale nebojte, není to žádná věda. To nejdůležitější za vás odvede řezník – vykostění celého kuřete. Tím ale neříkáme, že si kuře nemůžete vykostit sami:-). Roládu jsme doplnili o špenátovou kaši s hráškem, která podtrhne jarní atmosféru u vás v kuchyni. Pokud hledáte recept na nedělní oběd s rodinou, bude roláda s nádivkou skvělou volbou.
Potřebujeme
Porce
Kuřecí roláda
- 1 ks Kuře
- 200 g Toastovový chléb či jakékoliv pečivo
- 2 ks Vejce (žloutky a bílky zvlášť)
- 200 g Mléko
- 50 g Kopřivy
- 50 g Čerstvý špenát
- 50 g Strouhanka
- 5 lžíce Máslo
- Hrst listové petržele
- Muškátový oříšek
- Sůl a čerstvě mletý pepř
Špenátová kaše
- 1 kg Brambory
- 200 ml Mléko
- 100 ml Smetana
- 100 g Čerstvý špenát
- 50 g Máslo
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.