Kachna, jablka, řepa a lehký zelný salát
Potřebujeme
Porce
- 200 g Cukr
- 400 g Jablka
- 200 ml Voda
Marinované kachní prsa
- 2 ks Kachní prsa
- 0.4 dcl Tmavý rum
- Větvička rozmarýnu
- Větvička tymiánu
- Sůl a čerstvě mletý pepř
- 1 ks Želatina
- 1 lžičky Cukr
Pěna z červené řepy
- 500 ml Štáva z červené řepy
- 200 ml Pomerančová šťáva
- Plátek zázvoru
Na salát
- 200 g Červené zelí
- 400 g Jablka
- 100 g Mrkev
- Špetka kurkumy
Bylinkový olej
- 100 ml Rostliný olej
- 100 ml Olivový olej
- 200 g Listová petrželka
- 4 větvičky Tyimián
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.