Hrušky na víně, chantilly krém
Potřebujeme
Porce
Hrušky
- 6 ks Hrušky
- 900 ml Bílé víno
- 180 g Cukr
- 3 ks Celá skořice
- 3 ks Badyán
- 3 ks Hřebíček
- 0.6 cl Likér Cointreau
- 3 lžíce Plátkované mandle
- 1.2 lžíce Pistácie
- 1.2 lžíce Lískové ořechy
- 3 lžíce Přepuštěné máslo (Ghí)
Chantilly krém
- 600 ml Smetana 28 až 33%
- 60 g Cukr
- 1.2 ks Vanilkový lusk
- 2.4 cl Likér Cointreau
Jak se vám recept líbí? Povedl se uvařit? Zaměnili jste nějakou surovinu? Pomozte komentářem nám i ostatním. Předem děkujeme.